Emre Belözoğlu, Gökhan Töre'yi İkna Etti

Fenerbahçe kaptanlarından Emre Belözoğlu, Beşiktaşlı oyuncunun transferi için devreye girdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mayıs 2014 14:42
Emre Belözoğlu, Gökhan Töre'yi İkna Etti

Rubin Kazan takımından kiraladığı Gökhan Töre, G.Saray’dan sonra F.Bahçe’nin de radarına girdi. Siyah- Beyazlılar 7.5 milyon Euro’luk bonservis bedelini indirmek için pazarlık halinde olduğu Rus kulübüyle anlaşma sağlayamazsa F.Bahçe’nin devreye gireceği ifade edildi. Yetenekli oyuncuyu ezeli rakibi G.Saray’a kaptırmak istemeyen Sarı-Lacivertliler, bu nedenle kesenin ağzını da iyice açtı... F.Bahçeli kurmayların Gökhan Töre’nin bonservisini alabilmek için 6 milyon Euro gibi bir parayı gözden çıkardıkları kaydedildi...

Bu arada Gökhan Töre’nin de gelecek planlarını öğrenmek için çalışmalar yapan F.Bahçe’de kaptan Emre Belözoğlu, oyuncu ile irtibata geçti... Emre’nin Beşiktaş ile anlaşamaması halinde yeni sezonda Sarı-Lacivertli formayı giymesi için yetenekli futbolcuyu ikna ettiği öğrenildi. Fenerbahçe, sezon içinde yapılacak Afrika Kupası’na takımdan 3 futbolcu gideceği için Gökhan Töre transferine ayrı bir önem veriyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.