Emrepsor’dan Belediye'ye Otobüs İsyanı

Emrespor başkanı İsmail Çalışkan, deplasmanlar için kendilerine otobüs tahsis edilmemesini eleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2011 22:14
Emrepsor’dan Belediye'ye Otobüs İsyanı

Isparta’da 3 takım Bölgesel Amatör Ligi mücadelesini sürdürüyor. Bunlardan Emrespor, İl Özel İdarespor ve Ispartaspor takımları mücadele ediyor. Bu takımlar maddi zorluklar içerisinde deplasmana çıkıyorlar.

Isparta Belediyesi bu takımlardan Ispartaspor’a deplasman için otobüs tahsis ettiği halde Emrespor’a otobüs vermiyor.

Emrespor Başkanı İsmail Çalışkan “Bu ayrım neden ileri geliyor. Emrespor’da Isparta’nın bir mahalle takımıdır. Isparta’nın şerefi için dışarıda mücadele ediyor. Esas amacımız 3. lige çıkmaktır. Bunun için mahalle olarak tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Mahallede Emrespor’a ait yatakhane ve lokal yaptırdık. Hiçbir kulüpte olmayan bu imkanlar Emrespor Kulübü’nde Emre Mahallesi sakinlerinin katkıları ile ortaya çıkmıştır. Bunu takdirle karşılamak lazımken deplasmanda neden Emrespor’a otobüs tahsis edilmiyor?” dedi.

Şimdiye kadar hiçbir deplasmanda Belediye’den otobüs almadıklarını söyleyen Çalışkan, “Ama Ispartaspor, deplasmanlarına otobüs tahsis ediliyor. Bu çok düşündürücü bir olaydır. Belediye yetkililerini eşit davranmaya davet ediyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum