Emrespor 5 - 0 Dinarspor

Isparta Emrespor, Dinarspor’la oynadığı maçı 5-0 kazanırken oynadığı futbolla da göz doldurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2011 00:42
Emrespor 5 - 0 Dinarspor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Isparta Emrespor, 1-2 Ekim tarihleri arasında başlayacak karşılaşmalar öncesinde özel maçlar yaparak eksiklerini görmek istiyor. Kırmızı-siyahlılar, Afyonkarahisar Süper Amatör Futbol Ligi temsilcilerinden Dinarspor’la oynadığı maçı 5-0 kazandı. Eğirdir İlçe Sahası’nda önceki gün oynanan maçı Isparta Emresporlu ve Dinarsporlu yöneticiler ve futbolseverler izledi.

MAÇ GERGİN BAŞLADI
Maça tutuk başlayan Isparta Emrespor, rakibi karşısında ilk 10 dakikadan sonra açıldı. Kırmızı-siyahlılar, 13. dakikada Erkut’un nefis golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 18. dakikasında Süleyman’la ikili mücadeleye giren Isparta Emresporlu Serdar arasında tartışma çıktı. Bu pozisyon sonrasında 2 oyuncu da sarı kartla cezalandırıldı.

ANTRENÖRLERDE ATIŞTI…
Karşılaşmanın 19. dakikasında yine bir pozisyon sonrasında sinirler gerildi. Dinarsporlu oyuncular ile Isparta Emresporluların birbirlerine sert girmeleri ve konuşmaların ardından az daha arbede çıkıyordu. Bu gerginliğe her iki takımın da antrenörü de katıldı. Daha sonra araya yöneticilerin ve hakemlerin girmesiyle karşılaşma tekrar başladı.

GOLLER ART ARDA GELDİ
Bu kez 20. Dakikada Isparta Emresporlu Alihan ile Dinarsporlu Duran ikili mücadele sonrasında birbirlerine hakaret edince karşılaşmanın hakemi Kadir Çoban 2 oyuncuya da oyundan ihraç etti. Karşılaşmanın 37.dakikasında Isparta Emrespor, Hüseyin Daş’ın golüyle 2-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra kırmızı-siyahlılar, Emrah Sansar’ın golüyle ilk yarının skorunu tayin etti.

TÜM OYUNCULARINA ŞANS VERDİ
Isparta Emrespor, 2. yarıya da hızlı başlayan taraf oldu. Teknik Direktör Sait Taş, her iki yarıda da hemen hemen tüm oyuncularına şans verdi.
Karşılaşmanın 49. dakikasında Mustafa Acar’ın harika golüyle skor 4-0’a geldi. Rakip kaleyi ablukaya alan, sağlı-sollu ataklarla önemli ataklar gerçekleştiren kırmızı-siyahlılar, zaman zaman da net pozisyonları cömertçe harcadı. Karşılaşmanın skorunu ise 75. dakikada Isparta Emresporlu Ferhat, 75. dakikada attığı golle tayin etti

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.