Emrespor A.Ş’nin Hayat Maçı

Kırmızı-siyahlılar, pazar günü ligdeki son maçında Çorum Belediyespor’la oynayacağı maçı kazanmak istiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mayıs 2013 22:06
Emrespor A.Ş’nin Hayat Maçı

PFDK’nın 3 puanını silmesi nedeniyle temsilcimizin bir kulağı da Beylerbeyi ve Elazığ Belediyespor karşılaşmasında olacak. Kümede kalmak için Isparta Emrespor’un rakibini yenmesi ve Elazığ’ın da puan kaybetmesi gerekiyor.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor A.Ş. ligdeki son karşılaşmasında pazar günü grup 13’üncüsü Çorum Belediyespor’u ağırlayacak. Hafta içinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 puanı silinen ve 31 puanla 16. sıraya düşen kırmızı-siyahlılar, rakibini yenerek kümede kalmak istiyor. Isparta Emrespor A.Ş.’nin rakibini yenmesi yetmeyecek Elazığ Belediyespor’un Beylerbeyi deplasmanında da puan kaybetmesi gerekiyor.

3 puanının silinmesi nedeniyle Tahkim Kurulu’ndan da güzel haber bekleyen kırmızı-siyahlılar, profesyonel ligde kalmak istiyor.

MAÇ SAAT 15.30’DA
Pazar günü Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Manisa Bölgesi’nden Tolga Kadaz, Tunahan Ertem, İbrahim Çağlar Uyarcan ve Cem Yoldaş isimli hakemler yönetecek.

LİGDE PERDE KAPANIYOR
Gruptaki diğer karşılaşmalarda lider Altınordu, Gümüşhanespor’u, Darıca Gençlerbirliğispor, Maltepespor’u, OYAK Renaultspor, Kocaelispor’u, Keçirörengücü, Arsinspor’u, Kahramanmaraş Belediyespor, Mardinspor’u, Yimpaş Yozgatspor Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u ve Beylerbeyispor, Elazığ Belediyespor’u ağırlayacak.

Bu arada grupta haftalar önce Altınordu şampiyonluğunu ilan ederken, Darıca Gençlerbirliği, Keçiörengücü, Kahramanmaraş Belediyespor, Gümüşhanespor ve Erzurum Büyükşehir Play-Off mücadelesi veriyor. Mardinspor, Diyarbakırspor’dan sonra küme düşecek 3. takım ya Isparta Emrespor A.Ş. ya da Elazığ Belediyespor olacak.

HAYDİ MAÇA
Isparta Emrespor A.Ş.’yi pazar günkü Çorum Belediyespor maçında yalnız bırakmamalıyız.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor, ligdeki son karşılaşmasında Çorum Belediyespor’u ağırlıyor. Küskünlükleri ve kırgınlıkları bırakarak ortak payda kırmızı-siyahlılar için tüm tribünleri dolduralım. Gün birlik ve beraberlik olma dönemidir.

Haydi pazar günü saat 15.30’da Atatürk Stadı’nda 3 puan için savaşan futbolculara destek olmaya. Ligin son maçı. Başka Isparta yok, başka Emrespor yok.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum