Emrespor Artık Maç Yapmak İstiyor

Teknik Patron Sait Taş, 2 haftadır olumsuz hava koşulları nedeniyle maç yapamadıklarını belirterek, “Manavgat maçı da inşallah ertelenmez. Artık 2. yarıya başlamak istiyoruz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2012 15:46
Emrespor Artık Maç Yapmak İstiyor

Isparta’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ndeki temsilcilerinden Emrespor’da gözler hafta sonunda Manavgat Belediyespor’la oynanacak maça çevrildi.

Ispartaspor ve Konya Sarayönü Belediyespor karşılaşmalarının olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenmesinin ardından kırmızı-siyahlılar, pazar günü Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma için hazırlıklarını sürdürüyor. Üniversite Sahası’nda dün teknik-taktik ağırlıklı bir çalışma yapan Emrespor’da grip olan Toygar ve Gökhan’ın hastalığı Teknik Patron Sait Taş’ı düşündürüyor.

Kaptan Serdar Öztan’ın da ağır bir grip geçirmesinin ardından Taş, futbolcularına kışa kendilerini hazırlamalarını istedi. 2 haftadır olumsuz hava koşulları nedeniyle maç yapamadıklarını belirterek, “Manavgat maçı da inşallah ertelenmez. Artık 2. yarıya başlamak istiyoruz. Kadromuzun dar olması nedeniyle üs üste maç oynamak bizim için çok zor olacak. Bizim için maç oynamamak bir dezavantaj. Ama bunun üstesinden de kalkacağımıza inanıyorum” dedi.

Taş, takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığını sözlerine ekledi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.