Emrespor Başkanı Çalışkan Şevkinin Kırıldığını Söyledi

Isparta Emrespor Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan, takıma destek çıkılmadığı için şevkinin kırıldığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2012 15:16
Emrespor Başkanı Çalışkan Şevkinin Kırıldığını Söyledi

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek profesyonel lige çıkan mahalle takımı Emrespor, kimsesizlik yüzünden zor günler geçiriyor.

Geçtiğimiz haftalarda kurulan yeni yönetim kurulunda da istifanın eşiğinden dönüldüğü öğrenildi. Konuya ilişkin olarak görüştüğümüz Kulüp Başkanı Çalışkan: “Artık hiçbir şevkim ve isteğim kalmadı. Takım benim şahsi takımım değil. Bu takım Isparta’nın takımı, ama her nedense hiçbir Allah’ın kulu destek olmuyor. Biz Vali’mize söz verdiğimiz için takımımızın ismini Isparta Emrespor olarak değiştirdik. Ama tüm bunlara rağmen bir adım bile atan yok. resmi olarak bir transferimiz yok. Takımın kalacağı bir tesis ve mekan yok. Ne yazık ki verilen sözler tutulmuyor. Bu ilin belediyesi dahi duyarsız kaldı. Tüm bu sıkıntıları duyan futbolcular gelmek istemiyor. Yönetim kurulu dağılmak üzere, yönetici arkadaşlarımızı para veremiyor. Şu anda sadece ben kaldım. Geçtiğimiz sezon ben cebimden 900 bin TL para verdim. Allah aşkına ben tek başıma daha ne yapayım. Bütün takımlar kampa girdi. Bizim takımımız ortada yok” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum