Emrespor Dış Transferde Hız Kesmiyor

Emrespor, dış transferde fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2011 19:31
Emrespor Dış Transferde Hız Kesmiyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Ispartaspor eski başkanı İsmail Çalışkan’ın işbaşına geçmesinin ardından önemli transferlere imza atan Isparta Emrespor, dış transferde fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Emrespor, Manavgat Evrensekispor’dan orta saha oyuncusu eski Ispartasporlu Melih Açıkel, Tekirova Belediyespor’dan stoper Ergün Eryakıcı ve en son Yenişehir Belediyespor ve Karadenizspor’da forma giyen gol makinesi Cumali Bulut’la anlaştı.

Daha önce Mustafa Kemal Paşa Belediyespor, Ereğlispor, Osmaniyespor, Çorumspor, Karacabeyspor ve Ayvalıkgücüspor formaları giyen Bursalı santrfor, güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Bu 3 futbolcu önceki gün Eğirdir Kroisos Lake Resort Otel’deki kampa katıldılar.

Çalışkan, takımın çok kaliteli oyunculardan oluştuğunu ve bu sezon çok rahat maçlar izleyeceklerini söyledi. Çalışkan, “3. Lig üzerinde takım kuruldu. Emrespor’u güzel günler bekliyor” dedi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum