Emrespor Erzurum Maçına Hazırlanıyor

Isparta Emrespor A.Ş. pazar günü deplasmanda Erzurum Büyükşehirspor’la oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2013 11:10
Emrespor Erzurum Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor A.Ş.’de gözler Erzurum Büyükşehir maçına çevrildi. Lig lideri Altınordu’ya 3-1, grup ikincisi Darıca Gençlerbirliği’ne 2-1 yenilerek tehlike potasına giren kırmızı-siyahlılar, pazar günü Play-Off hedefleyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçına büyük önem veriyor.

Isparta Emrespor A.Ş. zorlu maçın hazırlıklarını Atabey’de sürdürüyor. Kırmızı-siyahlılarda bireysel hatalar yapan futbolcular uyarılırken oyuncular ise şanssızlığını yenmek istiyor.

Bu arada Isparta Emrespor A.Ş. 31 puanla 15. sırada bulunurken Elazığ Belediyespor’la arasındaki puan farkı 5. Mardinspor’la maçı olan Güneydoğu temsilcisi bu maçı da kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Elazığ bu maçı da kazanırsa puan farkı 2’ye kadar düşecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum