Emrespor Farkli Bir Kimliğe Büründü

İkinci yarıda evinde ve kendi sahasında oynadığı 7 maçta 12 puan toplayarak, bileği bükülmeyen bir takım kimliğine bürünen Emrespor A.Ş’nin geriye 6 iç saha maçı kaldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mart 2013 09:22
Emrespor Farkli Bir Kimliğe Büründü

İkinci yarıda evinde ve kendi sahasında oynadığı 7 maçta 12 puan toplayarak, bileği bükülmeyen bir takım kimliğine bürünen Emrespor A.Ş’nin geriye 6 iç saha maçı kaldı. Sancaktepe Belediyespor, Oyak Renaultspor, Yimpaş Yozgatspor, Darıca Gençlerbirliği, Maltepespor, Çorum Belediyespor, Isparta’ya gelecek ekipler.

6 İÇERİDE, 4 DIŞARIDA
İlk yarıyı düşme hattında tamamlayan Emrespor’u ikinci yarıdaki zorlu bir fikstüre rağmen 7 maçta 12 puan toplamayı başardı. Isparta Emrespor A.Ş bu performansıyla düşme hattının üzerine çıkmayı da başardı.
Kırmızı-Siyahlı taraftarlar artık geriye kalan iç saha maçlarına kilitlendi. Düşme potasından uzaklaşan Emrespor, iç saha maçlarının tamamını kazanması halinde 18 puan toplayacak.

Emrespor içeride Sancaktepe Belediyespor, Oyak Renaultspor, Yimpaş Yozgatspor, Darıca Gençlerbirliği, Maltepespor, Çorum Belediyespor, oynayacak. Kırmızı-Siyahlı ekip, deplasmanda ise Keçiörengücüspor, Altınorduspor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ve Gümüşhanespor ile kozlarını paylaşacak.

İkinci yarıda 7 maçta 12 puan toparlayan puanını 29’a çıkaran ve ligin 10. sırasında bulunan Emrespor A.Ş, önümüzdeki hafta ligin güçlü ekiplerinden Sancaktepe Beledispespor’u ağırlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum