Emrespor Hazırlık Maçından Galip Ayrıldı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz, 2. Yarı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2013 13:53
Emrespor Hazırlık Maçından Galip Ayrıldı

Antalya’da hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz, önceki gün Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Yeni Diyarbakırspor’u 35. Dakikada Birkan ve 69. Dakikada Görkem’in attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Her iki yarıya da farklı 11’lerle çıkan Isparta temsilcisi, 20 Ocak’ta start alacak 2. Yarıya kadar hazırlıklarına Antalya’da devam edecek. Kocaelispor’la kritik bir 90 dakika oynayacaklarını belirten Teknik Direktör Hikmet Şıktaşlılar, “Yağışların ardından Antalya’da güzel bir hava var. 1 haftadan az bir süre kaldı. Bir özel maç daha yaparak eksiklerimizi göreceğiz. Kısa sürede kurulabilecek en iyi ekibi kurduk” dedi.
Kadroyu bu hafta düşüreceklerini belirten Şıktaşlılar, “Mevcut futbolculardan da giden olabilir. Oyun disiplinimize, çalışma tempomuza uyan bu takımda kalır. Koşmayan futbolcuyla asla işim olmaz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum