Emrespor Isparta Halkından Destek Bekliyor

Bölgesel Amatör Lig 7. Grubu Şampiyon olarak bitiren Isparta temsilcimiz Emrespor 29 Nisan’da Muğlaspor’la oynayacağı Play-Off maçı hazırlıklarına aralıksız sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Nisan 2012 13:03
Emrespor Isparta Halkından Destek Bekliyor

Kemer’de yapılan kamptan sonra Isparta’ya geri dönen kırmızı-siyahlılar 2 günlük izinin ardından çalışmalarına tekrar başladı.

Grup merkezi olan Uşağa gitmeden önce Isparta’daki son hazırlarını yapmaya devam ediyor. Pazartesi günü başlayan antremanların devamı Cuma gününe kadar Atatürk Stadyumunda yapılacak.

Emresporlu oyuncular, teknik heyet ve yönetim Ispartalılardan maça gelmelerini ve takımlarına destek olması için çağrıda bulundu. Yönetim Kurulu Üyelerinden Fehmi Gülver şunları dile getirdi; ‘ Hazırlarımız devam ediyor ve son aşamaya gelindi. Son 3 gün antremanlarımızı aldığımız izin doğrultusunda Atatürk Stadyumunda yapacağız. Grup merkezine Cuma günü namazdan sonra hareket edeceğiz. Belediye başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan destek sözü aldık ve destek vereceğini onayladı. Bütün Isparta’yı ve takımımıza gönül veren taraftarımızı Pazar günü yanımızda görmek istiyoruz ve desteğe ihtiyacımız var’ diyerek sözlerini noktaladı.

Ayrıca Emrespor yönetimi şehrin önemli noktalarına bilboord astırarak halkımızı maça davet etti. 29 Nisan Pazar günü saat 10.00’da Valilik, Belediye ve Emre Meydanlığı önünden araçlar kaldırılacak. Kırmızı-siyahlılara destek vermek isteyenler maça gitmek için yöneticilere ulaşılması istenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum