'Emrespor Isparta’nın Tamamına Maledilmeli'

Eski Ispartaspor Başkanı Erol Büyükleblebi, 3.lige yükselen Emrespor’un tüm Isparta’yı temsil eden ve güven veren bir yapıya kavuşturulması gerektiğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Eylül 2012 15:56
'Emrespor Isparta’nın Tamamına Maledilmeli'

Ispartaspor’da 1988-1996 yıları arasında başkanlık yapan ve görevde bulunduğu dönemde takımı şampiyon eden ekibin lideri olan Erol Büyükleblebi, Emrespor Yönetimine tavsiyelerde bulundu.

Emrespor’un bu yıl Isparta’yı profesyonel ligde temsil edecek olmasının gurur verici olduğunu belirten Büyükleblebi, takımın ligde kalması ve başarılı olması için yapılması gerekenler olduğunu işaret etti.

Emrespor’un tüm Isparta’ya maledilmesi gerektiğini belirten Erol Büyükleblebi, “Lige çıkmak, ligde kalmak kolay değil. Bunu kimse tek başına, ferdi olarak başaramaz. Yapılacak iş içerisinde Emre Mahallelileri’nde olduğu, emeği geçenlerin korunduğu tüm Isparta’ya hitap eden bir ekip kurmak. Valilik, Belediye ve diğer kurumlar ile meslek örgütleri, sivil toplum örgütlerinden temsilcilerin bulunduğu yönetim güven verir, başarıyı getirir. Böyle bir yapı oluşturulmadan Emrespor’un başarılı olması mümkün değil” dedi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum