Emrespor Ispartaspor'un Tesislerine Taşınıyor

Profesyonel lige yükselen kırmızı-şimşekler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı daha önce Ispartaspor’un konakladığı tesise taşınıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mayıs 2012 15:56
Emrespor Ispartaspor'un Tesislerine Taşınıyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Ispartaspor’un kullandığı tesislere Isparta Emrespor taşınıyor. Ispartaspor’un BAL’dan düşmesi, kırmızı-şimşeklerin de profesyonel lige yükselmesinin ardından tesis el değiştiriyor.

2012-2013 Futbol Sezonu’nda Spor Toto 3. Ligi’nde mücadele edecek olan Emrespor, şimdilik Kepeci Mahallesi’nde bulunan İstasyon Caddesi’nde tesislere yerleşiyor.

Tesis konusunda siyasiler ve şehrin büyükleri de Emrespor’un bu tesislere yerleşmesi isterken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e kırmızı-siyahlı takıma sahip çıkmasıyla ilgili bir çok telefonun geldiği öğrenildi.

Ispartasporlu yöneticilere durumun bildirildiği, Isparta Emrespor’un en kısa sürede tesislere yerleşeceği belirtildi. Müdür Gevrek’in de profesyonel takımın ayakta durması için düzenli gelir kaynakları olan güzel bir tesisin kazandırılması için kent yöneticilerinden ve Emerspor idarecileriden destek istediği öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere kırmızı-şimşekler, zor şartlar altında Emre Mahallesi’nin düğün salonunda yatarak mucizevi bir şampiyonluğa imza atmıştı.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum