Emrespor Kaçan Puanlara Yanıyor

Kırmızı-siyahlılar, grubun iddialı ekiplerinden Kahramanmaraş Belediyespor’la deplasmanda oynadığı maçta 2-1 mağlup olarak hatayı puansız kapattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2012 14:50
Emrespor Kaçan Puanlara Yanıyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki temsilcisimiz Emrespor, Kahramanmaraş Belediyespor deplasmanından puansız döndü. Kahramanmaraş Belediyespor karşısında iyi bir futbol ortaya koyan kırmızı-siyahlılar, güçlü rakibi karşısında sonuna kadar direndi.

Kahramanmaraş Belediyespor, maçın 13. dakikasında Nuri’nin attığı golle 1-0 öne geçerken, Karşılıklı gol arayışlarının devam ettiği müsabakada ilk yarı ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın 67. dakikasında gelişen bir atakta Emrespor’dan Alihan meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak durumu eşitledi:1-1

Golün ardından hemen kendini toparlayan Kahramanmaraş Belediyespor, maçın 73. dakikasında gelişen bir atakta ceza sahası yayı önünden Aydın sert bir şutla topu direkt kaleye gönderdi ve meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu:2-1

Bu arada Emrespor Teknik Sorumlusu Hakan Şimşek, Beylerbeyi maçı öncesinde futbolcularına 1 gün izin verdi. Beylerbeyi ile iç sahada oynanacak maçın hazırlıklarına başlanacak.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum