Emrespor Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Emrespor, Savspor’dan stoper Yunus Göz ve sol bek Adem Mercan’ı kadrosuna kattı. Bu oyuncularla 1’er yıllık sözleşme imzalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2011 12:38
Emrespor Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Isparta’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ndeki ekiplerinden Emrespor, transferde imzaları attırmaya başladı. Kırmızı-siyahlılar, kulüp tesislerinde önceki gün akşam bir tören düzenledi. Törene Kulüp Başkanı Gürcan Suvay ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Emrespor, Savspor’dan 24 yaşındaki stoper Yunus Göz ve sol bek Adem Mercan’la anlaştı. Daha önce Şanlıurfa Belediyespor’da oynayan Göz, güney doğu ekibinde 2007-2009 Futbol Sezonlarında profesyonel olarak forma giydi.

Ispartaspor altyapısından yetişen Adem Mercan ise Sandıklıspor ve en son da Savspor forması giydi.

Göz ve Mercan, “Emrespor’a geldiğimiz için mutluyuz. Sezon sonunda 3. Lig hedefine ulaşmak istiyoruz” dedi.

Bu arada Emrespor Kulüp Başkanı Gürcan Suvay ise geçtiğimiz yıldan bu yana takip ettikleri 2 oyuncuyu takıma kazandırdıkları için mutlu olduğunu söyledi. Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde yürüttüklerini belirten Suvay, iddialı bir takım kurmak için kolları sıvadıklarını sözlerine ekledi.

Levent DOĞAN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum