Emrespor Kongresinde Yalnız Bırakıldı

Kırmızı-siyahlıların Olağanüstü Kongresi’nde çoğunluk sağlanmazken toplantı haftaya kaldı. Kongreye futbolseverler yoğun ilgi gösterirken AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’de kongreye katılarak Isparta Emrespor taraftarlarının sevgisini kazandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2012 13:43
Emrespor Kongresinde Yalnız Bırakıldı

Kırmızı-siyahlıların Olağanüstü Kongresi’nde çoğunluk sağlanmazken toplantı haftaya kaldı. Kongreye futbolseverler yoğun ilgi gösterirken AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’de kongreye katılarak Isparta Emrespor taraftarlarının sevgisini kazandı.

Türkiye’de bir ilki başararak mahalle takımı olarak profesyonel lige yükselerek tarih yazan Isparta Emrespor’un cumartesi günkü Olağanüstü Kongresi’nde çoğunluk sağlanmadı. Emrespor Lokali’nde saat 20.00’de gerçekleştirilen kongreye AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, eski AK Parti İl Başkanı M. Uğur Gökgöz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Şükrü Başdeğirmen, IASKF Başkanı Mustafa Özsavlu, Futbol İl Temsilcisi Muzaffer Atman, TÜFAD Şube Başkanı Durmuş Türkmen, Futbol Saha Komiserleri Başkanı Ali Özgün ve çok sayıda futbolseverler katıldı.

“ŞİMDİ TEK YÜREK OLMA ZAMANI”
Daha sonra kongreye geçildi. 141 üyesi bulunan kırmızı-siyahlılarda kongrede çoğunluğun sağlanmadığı belirtildi. Kongre önümüzdeki hafta cumartesi günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek. Divan Başkanı Özcan Suvay, Isparta Emrespor’un mazisiyle ilgili kısa bilgi verdi. Kırmızı-siyahlı takımın Isparta’nın gururu olduğunu ve tarihi şampiyonluğa imza attığını belirten Suvay, “Sezon başında lige dahi katılamaz lisans çıkaramaz diyorlardı. Ancak biz hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadık. Kulüp Başkanımız İsmail Çalışkan’ın başa geçmesiyle büyük gayretler sonucu işe başlandı. Büyük emekler sonucu birlik ve beraberlikle mutlu sona ulaşıldı. Emrespor’u Isparta’ya mal ettik. Bu takım tüm kentin takımı. Şimdi tek yürek olma zamanı” dedi.

“BÜYÜKLERİMİZİ YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”
Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan da sezon başından bu yana büyük emekler verdiklerini ve Emrespor’u Isparta’ya kazandırdıklarını söyledi. Takımı tek başlarına ayakta tuttuklarını belirten Çalışkan, kent yöneticilerin ilgisizliğine sitem etti. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın başta olmak üzere tüm protokol üyelerinden yanlarında olmalarını isteyen Çalışkan, “Biz yanımızda büyüklerimizi görmek istiyoruz. Bu takım Isparta’nın takımı. Hedefimiz: Bank Asya’ya kadar yükselmek. İlgisiz ve duyarsız olunmamalı” dedi.

“ANAHTAR DAHİ TESLİM EDİLMEDİ”
AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ve ITSO Başkan Vekili Şükrü Başdeğirmen’in kongreye gelerek kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür eden Başkan Çalışkan, “Milletvekillerimiz ve Sayın Valimiz Memduh Oğuz’un tesisleri Isparta Emrespor’a ver demesine rağmen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bize zorluk çıkartıyor. Anahtarlar dahi teslim edilmedi. Tesisi bari çok görmeyin. Mutlu olduğumu söyleyemem. 165 takım arasında ilk 3’e girdik. Tüm Türkiye Emrespor’u konuşuyor. Isparta’da ise tık yok.” diye sitem etti. Çalışkan’ın konuşması sık sık alkışlarla kesilerek, sevgi gösterilerinde bulundu.

“KARAMSAR OLMAYIN”
ITSO Başkan Vekili Şükrü Başdeğirmen ise karamsar bir tablo çizilmemesi gerektiğini belirterek, önemli bir başarıya imza atıldığına dikkat çekti. Başdeğirmen, Isparta Emrespor’a sahip çıkılması gerektiği belirterek, tüm kenti birlik ve beraberliğe davet etti.

“HEDEF: BANK ASYA”
Yılarca Emrespor formasını giyen AK Parti eski İl Başkanı M. Uğur Gökgöz ise Isparta Emrespor’un başarısının inancının zaferi olarak yorumladı. Manavgat Belediyespor deplasmanı sonrasında yönetimle ortak hedefinin Bank Asya olarak belirlendiğini hatırlatan Gökgöz, “Akhisar takımı bugün Süper Lig’de. Isparta neden üst liglerde olmasın. Bu takım hepimizin. Ispartalı artık tek yumruk olmalı. Allah’ın izniyle takımımızı başarıya götüreceğiz” dedi.

“BU FIRSAT DEĞERLENDİRİLMELİ”
IASKF Başkanı ve Genel Menajer Mustafa Özsavlu da çok önemli bir işinin başarıldığını belirterek, yeni statüden bahsetti. Bu yıl 2. Lig için ilk 5’i arasında olunması gerektiğini belirten Özsavlu, yeni sezondaki fırsatının değerlendirilmesini istedi.

“HEDEF: 3-2-1”
Emrespor 2. Başkanı Gürcan Suvay ise büyük bir iş başardıklarını belirterek, “Hedef: 3-2-1. Yeter ki inanalım. Biz bu hedefimize ulaşacağız” dedi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum