Emrespor Mardinspor Maçına Hazırlanıyor

Kırmızı-siyahlılar, pazar günü ligin son sırasında bulunan Mardinspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını hafta başından bu yana sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2013 16:50
Emrespor Mardinspor Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor A.Ş. Pazar günü lig sonuncusu Mardinspor’la deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Sezona 2-2’lik Kocaelispor beraberliğiyle başlayan ve ardından Arsinspor’a iç sahada 3-1 mağlup olan kırmızı-siyahlılar, Diyarbakırspor ve Elazığ Belediysepor karşılaşmalarından galibiyetle ayrılarak moral buldu.

Rakiplerinin kaybettiği haftada puanını 24’e çıkartan ve 11. sıraya yükselen Isparta Emrespor A.Ş. Mardinspor’u da deplasmanda yenerek 3’te 3 yapmak istiyor.

Teknik Sorumlu Emrah Volkan Sayılgan nezaretinde Mardinspor karşılaşmasına bilenen kırmızı-siyahlılar, bu maça da büyük önem veriyor. Zira ligin iddialı ekiplerinden Keçiören’e 2 hafta önce kök söktüren ve son dakikalarda yenilen Mardin takımı son karşılaşmalarında oldukça iyi direniyor.

Teknik Sorumlu Sayılgan, Mardinspor karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “Bu maçı da kazanarak tehlike bölgesinden tamamen uzaklaşmak istiyoruz” dedi.

Bu arada Isparta Emrespor A.Ş. Kulüp Başkanı Kemal Demirelli, Mardin’e uçak rezervasyonu konusunda sıkıntı çektiklerini ve bilet bulmaya çalıştıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum