Emrespor Play-Off Karşılaşmasına Hazırlanıyor

Emrespor, Play-Off karşılaşması öncesinde Kemer'de güç depoluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2012 16:47
Emrespor Play-Off Karşılaşmasına Hazırlanıyor

Antalya Kemer Limak Limra Oteli'nde geçtiğimiz perşembe gününden itibaren günde çift idman yapan kırmızı-siyahlıların kampı pür neşe içinde geçiyor.

Emrespor önceki gün yaptığı çalışmada kondisyon ve teknik-taktik üzerinde bir çalışma yaptı. Yarı sahada oynanan çift kale maçında futbolcuların oldukça hırslı ve istekli olduğu gözlendi.

Pür neşe içinde geçen çalışmada futbolcuların inanılmaz mücadelesi, Teknik Patron Sait Taş'ı 3. Lig için umutlandırdı. Çift kale maçta özellikle file bekçi Emrah Karadağ yaptığı kurtarışlarla arkadaşlarından ve yöneticilerden alkış aldı.

Kırmızı şimşeklerin deneyimli çalıştırıcısı Sait TAŞ, nisan ayı sonunda oynanacak Play-Off karşılaşması öncesinde oyuncuları ağır idmanlara tabi tuttu.

Bol bol yükleme yapan Taş, " Kampımız oldukça güzel geçiyor, şimdi bütün oyuncularımın hazır olduğunu gördüm. Öğrecilerimin çalışma ciddiyeti beni memnun etti. Bizler inanıyoruz, inanmak başarmanın yarısıdır, o nedenle çok çalışmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.