Emrespor Sıkıntılara Rağmen Çalışmalarını Sürdürüyor

Maddi imkansızlıklardan yakınan ve bu sezon Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Emrespor, Fikret Yıldız’ın kulüp başkanı olmaktan son anda vazgeçmesinin ardından bazı kararlar almak zorunda kaldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2012 13:45
Emrespor Sıkıntılara Rağmen Çalışmalarını Sürdürüyor

Türkiye Tanıtım Platformu (TÜTAP) genel başkanı Fikret Yıldız’ın takıma hiçbir destek sağlamamasının ardından başkanlığını tek başına sürdüren İsmail Çalışkan, takımın antrenmanlarının Atabey’de sürdüğünü belirtti.

TÜTAP ayrılığının ardından kadrodaki oyuncu sayısı 13’e düşerken, Emrespor’un Nevşehir Ürgüp kampı da iptal edildi. Emrespor kaleci antrenörü Ahmet Özkul nezaretinde antrenmanlarını sürdüren Emrespor, antrenmanlarını ilçe stadı ve göl kenarında gerçekleştiriliyor.

Bu arada İskenderun 1967’den gelen kaleci Eray Serbes, sol açık Burak Taşdemir, Denizli Belediyespor’dan gelen kaleci Sezai Yüksel ve Sivas 4 Eylül’den gelen santrafor Levent Kale giden teknik heyetin ardından, Emrespor’dan ayrılma kararı aldığı da edinilen bilgiler arasında yeralıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum