Emrespor Taraftardan Destek Bekliyor

Isparta Emrespor A.Ş. pazar günü Atatürk Stadı’nda ligin iddialı ekiplerinden Kahramanmaraş Belediyespor’la oynayacağı zorlu maçı kazanarak rakiplerine gözdağı vermek istiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2013 18:11
Emrespor Taraftardan Destek Bekliyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor A.Ş. ligdeki 23. maçında lig dördüncüsü Kahramanmaraş Belediyespor’u ağırlıyor. Pazar günü Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da oynanacak. Kırmızı-siyahlılarda zorlu maç öncesinde defans oyuncusu Serhat Hürriyet dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

ISPARTA EMRESPOR 4’TE 4 HEDEFİNDE
Kırmızı-siyahlılar, 27 puanla 10. sırada yer alıyor. Kahramanmaraş Belediyespor ise 48 puanla 4. sırada bulunuyor. Isparta Emrespor A.Ş. zorlu maçı kazanarak üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyor. Üst üstte oynadığı Diyarbakırspor, Elazığ Belediyespor ve Mardinspor karşılaşmalarından 9 puan çıkaran kırmızı-siyahlılar, yoluna devam etmek istiyor.

Kahramanmaraş Belediyespor’da Ispartaspor’un eski futbolcuları Bünyamin Kılınç ve Aydın İnanç da forma giyiyor. Karşılaşmayı Erkan Engin (Sakarya) Levent Görün (Bolu) ve Ahmet Şanslı (Sakarya) isimli hakemler yönetecek.

BU HAFTA ÇOK ÖNEMLİ
Bu arada grupta diğer karşılaşmalarda Lider Darıca Gençlerbirliği Elazığ Beelediyespor’u, Altınordu Mardinspor’u, Erzurum Büyükşehir Belediyespor Diyarbakırspor’u, Gümüşhanespor Kocaelispor’u, Keçiörengücü Sancaktepe Belediyespor’u, Maltepespor Arsinspor’u, OYAK Renault Beylerbeyispor’u, Yimpaş Yozgatspor Çorum Belediyespor’u ağırlayacak.

SAYILGAN: 12. ADAMA İHTİYACIMIZ VAR
Öte yandan Isparta Emrespor A.Ş. Teknik Sorumlusu Emrah Volkan Sayılgan, Kahramanmaraş Belediyespor’la oynanacak zorlu karşılaşmaya tüm sporseverleri davet etti. Çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, “Taraftarlarımızın artık yanımızda olmasını istiyoruz. Pazar günü zorlu Kahramanmaraş Belediyespor maçında onların desteğine ihtiyacımız var. Gelsinler bizi desteklesinler.

Artık çok daha zorlu maçlara çıkacağız. Bu ligde her şey olur. Herkes herkesi yenebiliyor. Ama biz hiçbir rakibimizden korkmuyoruz. Rakiplerimiz bizden korksun. Çünkü benim aslanlar gibi futbolcularım var. Bu futbolcu grubum yanımda olduğu sürece kimseden çekinmiyoruz. Kolej takımı gibiyiz. Haydi Atatürk Stadı’na” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum