Emrespor Transfere Doymuyor

Isparta Emrespor, dış transferde 4 futbolcuyla daha anlaştı. Bu futbolcuların lisansları pazar günkü Arsinspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2013 01:03
Emrespor Transfere Doymuyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Isparta Emrespor Futbol Yatırımları A.Ş. dış transferde coştu. 2. Lig takımlarından FaturaVizyon Kahramanmaraşspor’da forma giyen 22 yaşındaki ön libero Utku Demirel’le anlaşıldı. Trabzonspor altyapısında yetişen, 1461 Trabzon ve en son olarak Kahramanmaraş temsilcisinin formasını giyen Demirel’de kampa katılıyor. 2. Lig’de 63, 3. Lig’de de 15 maçta forma giyen Demirel, tecrübeli bir ön libero.

Ayrıca 3. Lig ekiplerinden Belediye Bingölspor formasını giyen 23 yaşındaki santrfor Ersoy Yılmaz’la anlaşıldığı belirtildi. Kayserispor’da 2008 yılında profesyonel olan ve daha sonra Yimpaş Yozgat, Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, Bursa Nilüfer, Diyarbakır Kayapınar ve son olarak da Belediye Bingöl forması giyen Yılmaz, 2. Lig’de 4, 3. Lig’de de 5 golü var. Yılmaz, 3. Ligde ise 49, 2. Lig’de 15, 1. Lig’de 7, Süper Lig’de 2 maçta forma giydi.

Ayrıca 3. Lig ekiplerinden Anadolu Üsküdarspor forması giyen 20 yaşındaki stoper Fuat Yaman’la da anlaşıldığı bildirildi. Medical Park Antalyaspor altyapısında yetişen 2011 yılında Sancaktepespor’da profesyonel olan Yaman, son olarak da Anadolu Üsküdar forması giyiyordu.

Yaman’ın dışında Giresunspor’dan 23 yaşındaki sağ bek Tolgar Karakaya ile de anlaşıldı. 2011 yılında Giresunspor’la profesyonel olan Karakaya, Çarşambaspor ve son olarak da Elazığ Belediyespor forması giyiyordu.
Hatırlanacağı üzere Ankara Demir’den stoper Fatih Konuklar, ön libero Şenol Büyükçekiç, Altay’dan sol bek Mert Çiftçi, Kastamonuspor’dan orta saha Emin Dinçer, Derince Belediyespor’dan sağ bek Fehmi Berk Sarıtaş, Bursa Nilüfer’den santrfor Biray Demir ve K.Maraş Bld’den orta saha Mustafa Taşkın ile anlaşılmıştı.

Öte yandan Isparta Emrespor Futbol Yatırımları A.Ş.’nin Sahibi İsmail Çalışkan, para sorunlarının olmadığını belirterek, “Takımımıza bir çok futbolcuyu dahil ettik. İyi bir ekip yarattığımızı düşünüyorum. Beylerbeyispor’u 3 yıl çalıştıran Şeref Mesut Öztan’la anlaştık. Transfere doymuyoruz. Önümüzdeki yıla yatırım yapıyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum