Emrespor Yeni Sezona Eğirdir'de Hazırlanıyor

Isparta Emrespor, Teknik Direktör Sait Taş nezaretinde Eğirdir’de yeni sezon hazırlıklarını sıkı şekilde sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2011 19:53
Emrespor Yeni Sezona Eğirdir'de Hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde hedefini 3. Lig olarak belirleyen ve yaptığı transferle göz dolduran Isparta Emrespor’da futbolcular pür neşe. Ispartaspor eski başkanı İsmail Çalışkan ve Gürcan Suvay’ın omuz omuza vererek takımı mutlu sona ulaştırmak istemesinin ardından ekip Eğirdir’de kampa girdi. Kamp 14 Eylül’de başlarken 24 Eylül’de sona erecek. Eğirdir Kroisos Lake Resort Otel’de konaklayan pembe-yeşilliler, günde çift idman yaparak lige bileniyor.

YÖNETİCİLER İDMANLARI KAÇIRMIYOR
Önceki gün Eğirdir İlçe Sahası’nda düz koşu ile başlayan çalışma, kültür-fizik hareketleriyle devam etti. Daha sonra Teknik Patron Sait Taş, kampa yeni katılan oyuncuları ve diğer futbolcuların son durumunu görmek için çift kale maç yaptırdı. Antrenmanı Emresporlu yöneticiler Gürcan Suvay, Fehmi Gülver, Hüseyin Büyükçınar ve Murat Petek de izledi.

YENİ TRANSFERLER KATILDI
Çift kale maça yeni transferler Karadeniz Güvenspor’dan gol makinesi Cumali Bulut, Manavgat Evrensekispor’dan orta saha Melih Açıkel ve Tekirova Belediyespor’dan Ergün Eryakıcı da katıldı. Daha önce anlaşılan Ispartaspor’dan transfer edilen savunma oyuncusu Şevki Kapılı da çalışmada yer aldı.

FUTBOLCULAR HIRS KÜPÜ
Çift kale maçta futbolcular teknik heyetin gözüne girebilmek için yoğun çaba sarf ettiler. File bekçi Güray yaptığı kurtarışlarla kalesinde devleşirken, savunmada Serdar hırsıyla, orta alanda Melih ve Hüseyin Daş pratik çalımlarıyla ileride gol makinesi Cumali ve Mustafa Acar ile Alihan etkili pozisyonlara girdiler. Takıma yeni katılan Cumali hazır olmamasına rağmen rakip savunmayı kolay geçerken çift kale maçta da 2 gol kaydetti.

Çift kale maçın ardından Taş, takımına tempolu koşular yaparak çalışmayı bitirdi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.