Emrespor’a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan Ceza Yağdı

Isparta’nın Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki temsilcisi Emrespor Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan ceza aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ekim 2012 16:13
Emrespor’a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan Ceza Yağdı

30 Eylül’de Bingöl’de Elazığ Belediyespor’la oynanan maçta kırmızı-şimşeklere ağır cezalar verildi.

Önceki gün toplanan PFDK, Teknik Sorumlusu Hakan Şimşek’in Elazığ Belediyespor maçında müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 resmi müsabakada soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası ve bin TL para cezası verdi. Şimşek, Pazar günkü Mardinspor maçında sahadaki yerini alamayacak. Takımı yardımcı Antrenör Ender Yıldız kenardan yönlendirecek.

Ayrıca doktor bulundurmamasından dolayı ve eşgüdüm toplantıya katılınmasından dolayı toplamda da 3 bin TL para cezası verildi.

Aynı müsabakada Emrespor Kulübü’nün, ilaç bildirim listesinin temsilciye verilmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren ihtar uyarısı yapıldı.

Ayrıca ev sahibi takımın sporcusu Cuma Ali Üzüm’de rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 resmi müsabakadan men ve bin TL para cezası ile cezalandırıldı.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum