Emrespor'da Deplasman Fobisi

Bu sezon dışarıda oynadığı maçlarda sadece Elazığ Belediyespor maçından puan alan ve diğer karşılaşmalarda sıfır çeken kırmızı-şimşekler, 2 hafta üst üstte zorlu müsabakalara çıkacak. Temsilcimiz, OYAK Renault ve Yimpaş Yozgat’la 2 kritik karşılaşma oynay

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Kasım 2012 12:13
Emrespor'da Deplasman Fobisi

Isparta’nın Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki temsilcisi Emrespor, 2012-2013 Futbol Sezonu’nda deplasmanda başarısız sonuçlar alıyor. Şu ana kadar oynanan karşılaşmalarda iç sahada 9 puan toplayan kırmızı-şimşekler, dışarıda ise sadece 1 puan alabildi.

Sezona Kocaelispor’la 0-0 berabere kalarak başlayan ve ardından Arsinspor’a deplasmanda 1-0 mağlup olan Emrespor, 3. haftada iç sahada Diyarbakırspor’u tek golle dize getirerek galibiyetle tanıştı.

Ardından Elazığ Belediyespor’la deplasmanda 3-3 kalarak yenişemeyen kırmızı-şimşekler, bu karşılaşmada da 3-0 önden götürdüğü maçı berabere tamamladı. Ligin 5. haftasında Mardinspor’u 3-0 mağlup ederek tekrar iç sahada kazanan Emrespor, 6. haftada Kahramanmaraş Belediyespor’la deplasmanda 2-1 yenilerek yine deplasman fobisini aşamadı. 7. haftada Beylerbeyispor’la iç sahada 1-1 berabere kalan ve ardından hafta içi mesaisinde Sancaktepe Belediyespor’a deplasmanda 2-1 mağlup olan kırmızı-şimşekler, geçen hafta da Keçiörengücü ile golsüz berabere kaldı.

Deplasmanlarda daha güzel bir oyun ortaya koymasına rağmen kazanamayan Emrespor, şu an da ligde 10 puanla 10. sırada bulunoyr.
Bu sezon dışarıda oynadığı maçlarda sadece Elazığ Belediyespor maçından puan alan ve diğer karşılaşmalarda sıfır çeken kırmızı-şimşekler, 2 hafta üst üstte zorlu müsabakalara çıkacak. Temsilcimiz, OYAK Renault ve Yimpaş Yozgat’la 2 kritik karşılaşma oynayacak.
Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum