Emrespor'da Hazırlıklar Başladı

3’ncü Lig 3’ncü Grupta mücadele eden Isparta Emrespor, deplasmanda lider Darıca Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Kasım 2012 12:08
Emrespor'da Hazırlıklar Başladı

Ligin 13’ncü haftasında deplasmanda lider Darıca Gençlerbirliği ile oynayacak olan Emrespor, hazırlıklara başladı. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Altınordu’ya 1-0 mağlup olan Emrespor bu hafta deplasmandan puan çıkarmak için çalışacak. Altınordu maçından sonra değerlendirmede bulunan Teknik patron Hakan Şimşek, oyuncularının maçta iyi oynağını ama bunu skora yansıtamadıklarını söyledi.

Altınordu maçından sonra sahada yapılan hataları oyuncularla birlikte değerlendirdiklerini belirten Şimşek, “Güzel bir seri yakalamıştık. Bu seriye devam etmek istiyorduk fakat evimizde Altınordu’ya şanssız bir şekilde mağlup olduk. Kendi sahamızda mağlup olmamız moralimizi bozmadı. Emrespor’u üst sıralara taşımak için elimizden geleni yapacağız. Bu hafta lider Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacaeğız. Bu maçın hazırlıklarına başladık. Deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Kolay bir deplasman olmayacağını biliyoruz ama azimle çalışıp Emrespor’un gücünü göstereceğiz. Oyuncularımın liderle oynayacağımız maçta iyi bir performans sergileyeceklerinden eminim. Oyuncularıma güvenim tam” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum