Emrespor'da Hedef 3 Puan

Kırmızı-siyahlılar, pazar günü Gümüşhanespor’u ağırlayacak. Maç saat 13.30’da başlayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Aralık 2012 14:44
Emrespor'da Hedef 3 Puan

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Emrespor, hafta sonunda zirve mücadelesi veren Gümüşhanespor’u konuk ediyor.

Atatürk Stadı’nda pazar günü oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Bursa Bölgesi’nden Erhan Sönmez, Rüştü Baykal ve Mehmet Fırat Darcan hakemler yönetecek.

15. hafta sonunda Isparta Emrespor, 17 puanla 10. sırada yer alırken, Gümüşhanespor ise 31 puanla 4. sırada bulunuyor. Temsilcimizde sarı kart cezalısı Mustafa Ünver zorlu maçta forma giyemeyecek.
Emrespor, Gümüşhanespor ve Çorum Belediyespor maçlarından en az 4 puan çıkarmayı hedefliyor.

Bu arada kırmızı-şimşekler, 15. hafta sonunda 17 puanla 10. sırada yer alıyor. Ligin son sıralarında – 3 puanlı Mardinspor, 5 puanlı Diyarbakırspor ve 13 puanlı Yimpaş Yozgat bulunuyor. 3 takımın küme düşeceği grupta Elazığ Belediyespor çıkışta. Elazığ 13 puanla 15. sıraya yükseldi.

Arsinspor, Kocaelispor ve OYAK Renault 14 puanla küme düşme potasında yer alıyor.Beylerbeyispor’un da 15 puanı bulunuyor. Emrespor’un Gümüşhanespor ve Çorum Belediyespor maçları büyük önem taşıyor. Bu maçlardan puan ve puanlarla ayrılmazsa küme düşme potasına doğru yaklaşacak.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum