Emrespor’da İdman Boykotu!

Kırmızı-siyahlı futbolcular, peşinat, maç başı ve primlerinin büyük bir kısmının ödenmediğini iddia ederek dün idman boykotu yaptılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Kasım 2012 12:11
Emrespor’da İdman Boykotu!

Futbolcular sözlerinin yerine gelmemesi durumunda idman boykotlarının devam edeceğini ve hatta maça dahi çıkmayacaklarını söylediler. Oyuncular, “Kredi kartlarımız patladı, ne yapacağımızı bilemiyoruz” diye acil sorunun çözülmesini beklediklerini dile getirdiler.

Isparta’nın Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki temsilcisi Emrespor’da futbolcular isyan etti. Dün kırmızı-şimşeklerde şok bir gelişme yaşandı. Hafta sonunda lider Darıca Gençlerbirliğispor’la deplasmanda çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Emrespor’da futbolcular, bu maçın hazırlıkları için antrenmana çıkmadılar. Futbolcular, peşinat, maç başı ve primlerinin büyük bir kısmının ödenmediği gerekçesiyle dün idman boykotu yaptılar. Futbolcular sözlerinin yerine gelmemesi durumunda idman boykotlarının devam edeceğini ve hatta maça dahi çıkmayacaklarını söylediler. Futbolcular, takımdan bir kişinin dahi gitmesi halinde toplu halde kenti terk edeceklerini dile getirdiler.

Akdeniz Spor Servisi ekibi dün takımın konakladığı Atabey Belediye Oteli’ne giderek futbolcuların sıkıntılarını diledi.
İşte futbolcuların açıklamaları:
“Tüm takım olarak düşüncelerimizde hem fikiriz. Şu anda tüm maç başlarımız duruyor. Primlerimizden sadece 4’ünü aldık. Peşinatlarımızın bir kısmı duruyor. Peşinat günleri geçti. Örneğin peşinat olarak 10 bin TL ise 2’si verildi 8’i duruyor. Takımın toplam alacağı yaklaşık 200-250 bin TL’dir. Emre Mahallesi tarafından bize baştan bazı sıkıntıları olacağı söylenmişti. Bu takım İddiaa’dan gelen parayla çevrileceği söylendi. Aşçı yemek yapıyor, yola gidiyoruz. Bu iddianın parası bize yarısı yatıyor. Bu da kimseye yetmiyor. Ve her geçen gün de sıkıntı artıyor, büyüyor. Şu topluluk performansı gösteriyor. Dışarıdan hiçbir sıkıntı yok gibi. Tüm takım birlik ve beraberlik içerisinde. Burada bir kişiye bir şey olursa tüm takım bu işi bırakırız. Biz 3-5 gün önce basın toplantısı vardı. O toplantıda sıkıntıların giderilmesini istedik. Bizim Emre Mahallesi halkıyla sorunumuz yok. Bazı şeylerin sözünü almıştık ondan dolayı tavır aldık. Bu olay 2 hafta önce olacaktı. Yine sözler verildi, boşa çıktı. Bize sözler verildi, herkesin acil ödemeleri var. Onlar ödemiyor. Hiç olmazsa primleri kapatsınlar. Maç başarını versinler. En azından borçlarımızı kapatırız.
Bize en azından evrak senet versinler. Biz çok şey istemiyoruz. Bir kişi bir işe girse burayla kazanacağı para aynı olacak.
Sözler yerine gelene kadar idman boykotumuz devam edecek. Bu takım ilk 5’e de oynar. Sıkıntılarımız geçse ilk 5 oynarız. Şu an yemekler çıkıyor, ama 2 gün sonra o da çıkmayabilir. Sadece idman boykotu ama maça çıkmama boykotu da olabilir. Yine biz en cüz-i bir şekilde çözüm bekliyoruz.

Şu an takımın aldığı karar bu. Biz fazla bir şey beklemiyoruz. Zaten 20 gün sonra iddiadan gelecek. Kredi kartlarımız patlıyor. Aldığımız para zaten cebimize girmiyor, kredi kartına giriyor. Bunun yanında ev kirası ve ailesini para gönderenler var. Hiçbiri gönderemiyor.
Sonuç olarak bütün maç başlarımız, 4 prim ve peşinatlarımızın bir kısmı duruyor.”

Futbolcular, son olarak başta Vali Memduh Oğuz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve işadamlarından da takıma sahip çıkılmasını istediler.
Öte yandan Teknik heyet ise soruları cevapsız bırakarak açıklama yapmadılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum