Emrespor’da Kaos Büyüyor!

Kırmızı-şimşeklerde sorunlar her geçen gün artarken, geçtiğimiz yıl borcu olmayan kulüp bu sezon sıkıntılı bir dönem geçiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Aralık 2012 11:12
Emrespor’da Kaos Büyüyor!

Futbolcu, SSK, otel, yemek ve diğer alacaklılar, takımı borç yükünün altına sokarken Emrespor’da 2. yarı öncesinde büyük kaos yaşanıyor.

Geçtiğimiz yıl tarihi bir şampiyonluğa imza atarak Türkiye’de mahalle takımı olarak profesyonel liglere yükselen tek takım olarak dikkatleri üzerine çeken Isparta Emrespor’da başarı serüveni çok kısa sürdü. Kırmızı-şimşekler, ilk haftalarda da önemli çıkışlar yapmasına rağmen yönetimsel hatalar nedeniyle takımın borç yükünün altına sokulduğu iddaa edildi. Futbolcu, SSK, otel, yemek ve diğer alacaklılara olan borçlar yüzünden takıma sahiplenecek kişilerin de bu nedenlerden dolayı Emrespor’a yanaşmadığı ileri sürüldü.

Hiçbir yerden destek alamayan yönetim, İddaa’dan gelen paralarla takımı yönetmeye kalmaya çalışınca yolun sonu hiç de iyi görünmüyor.
Eski Beşiktaşlı Milli Futbolcu Oktay Derelioğlu, Ankara, İstanbul ve Malatya gruplarıyla takıma sahiplenilmesi konusunda birçok isimle görüşülmesine rağmen halen daha uzlaşılamadığı ileri sürüldü. Bu nedenlerden dolayı şu ana kadar bir aşamanın kaydedilemediği iddia edildi.

Alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle protesto çeken futbolcular, 1 ay içinde ödeme yapılmazsa ara transferde serbest alacak. Borç batağına sürüklenen Emrespor’da futbolcular da zor günler geçiriyor.
Ayrıca İddaa’dan gelen paraların da bir kısmının ödendiği ileri sürüldü.

Tesisi olmadığı için Atabey Belediye Oteli’nde konaklayan futbolcular ise büyük sefillik çektiklerini iddia ediyorlar. Çıkan yemeğe şükreden futbolcular, tedirgin bir bekleyiş içerisinde. Hatta bazı futbolcuların da devre arasında başka takımlarla da anlaştığı gelen haberler arasında.

Öte yandan sezon başında Futbol Federasyonu’ndan takımlara deplasman parası olarak verilen yaklaşık 92 bin TL’nin yeterli gelmediği öğrenildi. Bu nedenle her deplasmana gidilirken bir takım sıkıntıların yaşandığı dile getirildi. Geçtiğimiz yıl daha zor şartlarda olunmasına rağmen çok fazla maddi anlamda sıkıntı çekmeyen kırmızı-şimşeklerde bu başarısızlık yöneticilerin birbirleri arasında da ikiye bölünmesi etkili oldu.

Bu hafta sonu Çorum Belediyespor’la oynanacak maçla ilk yarıyı tamamlayacak Isparta Emrespor’u zorlu bir süreç bekliyor. Dileriz bu sıkıntılar giderilir ve takım daha fazla borç yüküne girmeden sorunlar çözülür. Aksi halde geçmişte Ispartaspor’da yapılan hatalar kırmızı-siyahlı takımda da yapılıyor. Futbolcu vb. borçlar takımı borç batağına sürüklüyor ve ayakta tutunmak bir hayli zorlaşıyor. İlk yılında bu derece sürece giren takımda, lisansa engel borç ortaya çıkabilir ve kırmızı-siyahlılar tıkanma noktasına gelir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum