Emrespor'da Ödemeler Yapıldı Moraller Yerinde

Kırmızı-şimşeklerde Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri lig öncesinde futbolculara ödeme yaparak lige moralli girilmesini sağladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2011 22:16
Emrespor'da Ödemeler Yapıldı Moraller Yerinde

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Isparta Emrespor’da Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan ve yönetim kurulu üyelerinin, ligin başlamasına sayılı günler kala futbolculara ödeme yaptığı bildirildi. Çalışkan ve yöneticilerin Eğirdir Kroisos Otel’de kamp yapan futbolcuların yanına önceki gün giderek ödeme yaptığı belirtildi.

Futbolcuların dağıtılan paralardan sonra morallerin yerine geldiği bildirildi. Futbolculara moral veren Çalışkan’ın maddi sıkıntıların yaşanmaması için yoğun uğraşlar verdiğini bildirdi.

Bu arada pazar günü Atatürk Stadı’nda Ispartaspor’la sezonun ilk karşılaşmasına çıkacak olan kırmızı-siyahlılar, bu maçın hazırlıklarını da galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Isparta Emrespor, cumartesi gününe kadar Eğirdir’de kampta olacak ve maça direkt geçecek.

Öte yandan Teknik Direktör Sait Taş ise futbolcularını maça motive etmeye çalıştıklarını belirterek, kampın sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.