Emrespor’da Tehlike Çanları

Isparta Emrespor, ilk yarının bitimine son 2 hafta kala çok kritik bir durumda bulunuyor. Gümüşhanespor ve Çorum Belediyespor maçları hayati önem taşıyor. Zira rakipleri de son haftalarda puan toplamaya başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Aralık 2012 12:24
Emrespor’da Tehlike Çanları

Isparta Emrespor, 15. hafta sonunda 17 puanla 10. sırada yer alıyor. Ligin son sıralarında – 3 puanlı Mardinspor, 5 puanlı Diyarbakırspor ve 13 puanlı Yimpaş Yozgat bulunuyor. 3 takımın küme düşeceği grupta Elazığ Belediyespor çıkışta. Güney doğu temsilcisi 13 puanla 15. sıraya yükseldi.
Arsinspor, Kocaelispor ve OYAK Renault 14 puanla küme düşme potasında yer alıyor.Beylerbeyispor’un da 15 puanı bulunuyor. Emrespor’un Gümüşhanespor ve Çorum Belediyespor maçları hayati önem taşıyor. Bu maçlardan puan ve puanlarla ayrılmazsa küme düşme potasına iyice yaklaşacak.

ARTIK TAKIMA SAHİP ÇIKILMASI GEREKİYOR
Futbolcular bir taraftan rakiplerle diğer yandan da maddi sıkıntılarla boğuşuyor. Takıma sahip çıkacak isimlerle bir an önce anlaşılarak orta yolun bulunması gerekiyor. Zira bu sahipsizliğin sonu hiç de iyi görünmüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum