Emrespor’da Teknik Patron Yine Değişti

Kırmızı-siyahlılarda tecrübeli teknik direktör Sedat Özbağ’la yollar ayrılırken yerine genç çalıştırıcı Emrah Volkan Sayılgan getirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Şubat 2013 17:35
Emrespor’da Teknik Patron Yine Değişti

Geçtiğimiz yıl mahalle takımı olarak Türkiye’de profesyonel lige yükselen tek ekip unvanına sahip olan Isparta Emrespor A.Ş’de 2. yarı öncesinde teknik adamların biri gelip biri gidiyor.

Sezona Teknik Direktör Orhan Kapucu ile başlayan ve lig başlamadan tecrübeli çalıştırıcı ile yollarını ayıran, ardından Teknik Direktör Hakan Şimşek’le ilk yarıyı tamamlayan kırmızı-siyahlılarda yönetimsel sıkıntılar nedeniyle 2. yarı öncesinde de sil baştan bir kadro kurulmuştu.

Kadro, malzemecisinden masörüne kadar sil baştan yenilenirken 2. yarıya “Deli Hikmet” lakabıyla tanınan Hikmet Şıktaşlılar’la başlanmıştı. Şıktaşlılar’la Kocaelispor’la oynanan ve berabere sonuçlanan 2. yarının ilk maçında yolların ayrılmasının ardından Şeref Mesut Özşan’la prensipte anlaşılmıştı.

Ardından eski Orhangazispor’un tecrübeli çalıştırıcı Sedat Özbağ’la anlaşma sağlanmış ve Arsinspor maçına deneyimli teknik adamla çıkılmıştı. Arsinspor mağlubiyetinin ardından sessiz sedasız Özbağ’la yolların ayrıldığı öğrenilirken bu haftaki Diyarbakırspor maçına akademisyen ve istatistik uzmanı Antrenör Emrah Volkan Sayılgan’ın çıkardığı belirtildi.

Daha önce Polatlı Buğsas, Keçiören ve Nazili Belediyespor’da görev yapan Sayılgan’la anlaşıldığı ve yardımcılarının bugün netlik kazanacağı bildirildi.

“BİZİM HER MAÇIMIZ FİNAL”
Diyarbakırspor galibiyetini değerlendiren Genç çalıştırıcı Sayılgan, çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi. Diyarbakır’da adeta sahaya sert cisimlerin yağdığını belirten Sayılgan, “Rakip çok sert oynadı.

Çünkü onların da dönüm maçıydı. Sahaya karşılaşma boyunca sert cisim yağdı. Oyuncularım rakibin tahriklerine kapılmadı. Bu tür maçlar çok zordur. Bu zorlu maçı galibiyetle tamamladığımız için mutluyum. Oyuncularım hazırlık kampı geçirmeden bu maça çıktılar.

Birbirleriyle ilk kez bir karşılaşmaya çıktılar. Bu hafta Elazığ Belediyespor’la çok önemli bir maçımız var. Bizim her karşılaşmamız final” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum