Emrespor'dan Bomba Transfer

Kırmızı-şimşekler, Antalyaspor ve Kocaelispor gibi Süper Lig’de forma giyen orta saha oyuncusu Uğur Yasan’la prensipte anlaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2011 12:18
Emrespor'dan Bomba Transfer

Isparta’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ndeki temsilcilerinden Emrespor, 2. yarıda da iddiasını sürdürüp 3. Lig hedefine ulaşmak istiyor.

İlk yarı sonunda 7. grupta 25 puanla 2. Sırada bulunan kırmızı-siyahlılar, mevcut kadrosunu koruyup 3-4 noktaya lig görmüş tecrübeli isimleri dahil ederek mutlu sona ulaşmak amacında.

Daha önce Süper Lig’de oynayan eski Antalyasporlu Uğur Yasan’la prensipte anlaşan Emrespor, transferde fırtına gibi eseceğe benziyor.

Medical Park Antalyaspor, Kocaelispor, Karşıyaka, Alanyaspor, Gebzespor, Kırıkkalespor formaları giyen ve en son Kıbrıs 1. Lig ekiplerinde ter döken Yasan, Teknik Sorumlu Sait Taş’ın raporu doğrultusunda kadroya dahil ediliyor. U-21 Milli Takımında da 2 kez forma giyen Yasan, hırsıyla dikkat çekiyor.

Bu arada Emrespor Kulübü 2. Başkanı Gürcan Suvay, "3-4 mevkiye bomba transfer diyebileceğimiz isimleri dahil edeceğiz. Bu transfer herkes tarafından konuşulacak isimler olacak. Kamuoyuna anlaştığımız isimleri önümüzdeki günlerde tek tek açıklayacağız” dedi.

Bütün kenti birlik ve beraberliğe davet eden Suvay, Isparta’dan bir temsilcinin profesyonel liglere dönmesi için kenetlenmenin şart olduğunu ifade etti.

Suvay, ara nedeniyle futbolculara izin verildiğini ve Teknik Patron Taş’ın programa sonrasında aralık ayı sonunda belirlenecek yerde kampa gireceklerini sözlerine ekledi.

Levent DOĞAN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum