Emrespor’dan IYAŞ’a Teşekkür Ziyareti

Kırmızı-siyahlılarda yönetim, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol’u ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2012 15:19
Emrespor’dan IYAŞ’a Teşekkür Ziyareti

Isparta’nın 2012-2013 Futbol Sezonu’ndaki 3. Lig’deki tek temsilcisi Isparta Emrespor’da yönetim, IYAŞ’lı yetkililere teşekkür ettiler.

Yönetim, maddi ve manevi desteklerinin yanı sıra şampiyon takımın bilboartlarını astıkları ve onurlandırdıkları için IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette yönetimde yer alması beklenen eski AK Parti İl Başkanı M. Uğur Gökgöz, Genel Kaptan Fehmi Gülver ve IASKF Şube Başkanı Sportif Menajer Mustafa Özsavlu ve IYAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Erol Büyükleblebi hazır bulundu.

Isparta Emrespor Yönetimi, IYAŞ’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, yalnız olmadıklarını gördüklerini söylediler.

“HER BAŞARIDA IYAŞ’IN İMZASI VARDIR”

Bu arada IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Emrespor’un Isparta’nın gururu olduğunu belirterek, “Her başarıda IYAŞ’ın imzası vardır. Bizler Isparta Emrespor’un başarıya ulaşacağını biliyorduk. Kırmızı-siyahlı takımın Isparta’nın spordaki yeni bir soluğu olmuştur. Türkiye’de 165 arasında ilk 3’e giren Isparta Emrespor’a tüm kent sahip çıkmalıdır” dedi.

ŞENOL: ÜZERİMİZE DÜŞENİ FAZLASIYLA YAPARIZ

IYAŞ olarak Emrespor’un yanında olduklarını ve ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Şenol, “Biz yeter ki paramızın nereye gittiğini görelim, güven duyalım. Isparta’mızın faydasına olan her işte varız. Üzerimize düşeni fazlasıyla yaparız. Sponsorluk anlamında da ÜLKER’le bir görüşme yapacağım. Ziyaretlerde bulunuyorken bizlerde yanınızda oluruz” diye konuştu.

Başkan Şenol, profesyonel takımların ayakta durması için düzenli gelir kaynaklarının olması gerektiğine de dikkat çekerek bir takım tavsiyelerde bulundu.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.