Emrespor'dan Savlu'ya "Gel Bizimle Ol" Çağrısı

Emrespor’dan Savlu’ya “Gel bizimle ol” çağrısı Kırmızı-siyahlı ekibin Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan, işadamı Şevket Savlu’yu telefonla arayarak, “Bu takım benim olduğum kadar da senin de kulübün. Gel Emrespor’u 3. Lige çıkaralım. Burada huzur var” diyerek

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Kasım 2011 12:29
Emrespor'dan Savlu'ya "Gel Bizimle Ol" Çağrısı

Isparta’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ndeki ekiplerinden Emrespor, herkesi kucak açmaya devam ediyor. Sezon başından bu yana Ispartaspor Başkanlığı’na talip olan ancak kulüp içindeki şahıslarla uğraşmaktan önüne engeller çıkarıldığını ileri sürerek kongreye girmeyeceğini açıklayan işadamı Şevket Savlu’ya Emrespor’dan “Gel bizimle ol” çağrısı yapıldı.

Bu arada Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan’ın Savlu’yu telefonla arayarak, “Bu takım benim olduğun kadar da seninde kulübün. Şu an Emrespor Lokali’nde yönetim kurulu ve futbolcularımızla hep birlikteyiz. Isparta’dan 3. Lige mutlaka bir ekibin çıkarılması gerekiyor. Ispartaspor’da benim önüme de engeller çıkardılar. Senin spor için gayretini biliyoruz. Emrespor’da huzur var, burada kapılar sonuna kadar sana açık. Desteğini bekliyoruz. Gel bizimle ol” dedi.

Savlu’nun da salı günü Isparta’ya geleceğini ve basın toplantısı düzenleyip gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacağını bildirdi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum