Emresporlu yöneticiler, Sait Hocayla görüştü...

Kırmızı – Siyahlılar, Ispartaspor’daki görevinden istifa eden Şampiyon Takımların Hocası Sait Taş ile az önce Antalya’da bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Eylül 2011 17:40
Emresporlu yöneticiler, Sait Hocayla görüştü...

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Isparta Emrespor, takımın başında Ispartaspor’dan istifa eden Sait Taş’ı görmek istiyor.

Uzun süren suskunluğunu bozan Kırmızı – Siyahlı takım, bugün saat 19.30’da Taş ile Antalya’da bir araya geldi.

Isparta’nın en köklü takımlarından olan, logosu, renkleri ve kuruluş yılıyla Spor Toto Süper Lig’deki Eskişehirsporla aynı olan Isparta ES ES, şampiyonlukta tecrübe sahibi ve deneyimli hoca Taş ile yola devam etmek istiyor.

Az önce yapılan sürpriz görüşmede Emrespor Kulüp Başkanı Gürcan Suvay, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Yüksekçınar ve Fehmi Gülver de yer aldı.

Tecrübeli Teknik Patron Taş’ın görüşmedeki anlaşma konusuna sıcak baktığı belirtilirken, yarın net bir cevap vereceği öğrenildi.

Emrespor Kulüp Başkanı Gürcan Suvay, “Sait Hoca gibi başarılı bir hocayla çalışmak istiyoruz. Ispartaspor’daki görevinden istifa ederek, boşta kalan deneyimli hocayı takımımızda görmek hedefindeyiz. Kendisi yarın bize cevap verecek, inşallah sonuç iki taraf için de hayırlı olur” dedi.
Deneyimli Teknik Adam Taş ise, olayın henüz sıcak olduğunu, teklifi değerlendireceğini ve yarın yanıtlamak için süre istediğini aktardı.

Levent DOĞAN – Feti KILIÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.