Emresporlular Yemekte Buluştu

Kırmızı-siyahlılar, yönetici Mehmet Ali Kaya tarafından İlkay Pide, Döner, Izgara ve Sulu Yemek Salonu tarafından verilen yemekte bir araya geldi. Yemeğe yönetim kurulu ve futbolcular tam kadro katıldı.

Yayınlanma:
Emresporlular Yemekte Buluştu

Isparta Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Emrespor, bu hafta Antalya temsilcisi lider Kumluca Belediyespor’la deplasmanda oynanacak zorlu maç öncesi yönetici Mehmet Ali Kaya tarafından İlkay Pide, Döner, Izgara ve Sulu Yemek Salonu tarafından verilen yemekte buluştu.

Önceki gün akşam gerçekleştirilen yemeğe Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan, yönetime dahil edilen İşadamı Turgay Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Sorumlu Sait Taş ve futbolcular katıldı.

Ayrıca yemekte ağabeyi Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan gibi destek vereceğini açıklayan Turgay Çalışkan’a, “Aramıza hoş geldin” denildi. Turgay Çalışkan, futbolcular tarafından alkışlandı.

Çalışkan, Emrespor’a maddi ve manevi destek vereceğini belirterek, profesyonel lige çıkılması için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Emresporlu futbolcular ise zorlu Kumluca Belediyespor maçını kazanıp önemli bir engeli daha kayıpsız aşmak istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.