Emrespor’u Önemli Maçlar Bekliyor

Kırmızı-siyahlılar, Diyarbakırspor deplasmanının ardından Elazığspor’u iç sahada ağırlayacak ve ardından Mardinspor’la dış sahada karşılaşacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Şubat 2013 14:07
Emrespor’u Önemli Maçlar Bekliyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Isparta Emrespor, bu hafta sonu Diyarbakırspor’la deplasmanda kritik bir maç oynayacak.

18 puanla 14. sırada yer alan kırmızı-siyahlılar, üç takımın küme düşeceği grupta önemli virajlardan geçecek. Diyarbakırspor 6 puanla 17. sırada bulunuyor. Diyarbakırspor maçının ardından iç sahada 15 puanla 15. sırada bulanan Elazığ Belediyespor’u ağırlayacak olan kırmızı-siyahlılar, bu zorlu maçlardan puanlarla ayrılmak zorunda.

Ardından ligin dibine demir atan ve henüz puanla tanışamayan Mardinspor’u ağırlayacak olan kırmızı-siyahlılar, 24 Şubat’ta üst sıralarda yer almak isteyen Kahramanmaraş’u konuk edecek.

3 hafta alt sıralardaki rakipleriyle 1 haftada üst sırada yer alan ekiple oynayacak olan Emrespor, artık her maçını final karşılaşması görmek zorunda.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum