Emrespor’un 3 Puanı Silindi

3. Lig 3. Grup Temsilcimiz Emrespor'a PFDK'dan ağır cezalar geldi. Ayrıca Emresporun 3 Puanıda silindi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2013 21:24
Emrespor’un 3 Puanı Silindi

İşte PFDK 30 Nisan 2013, Salı Kararı;
"ISPARTA EMRESPOR A.Ş.'nin TFF'yi yanıltma eylemi nedeniyle FDT'nin 49/3. Maddesi uyarınca 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, eylemin teşebbüs aşamasında kalması nedeniyle FDT'nin 9. Maddesinin uygulanması suretiyle neticeten 10.000-. TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (OYÇOKLUĞU)

ISPARTA EMRESPOR A.Ş.'nin TFF'yi yanıltmaya teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 49/5. Maddesi uyarınca 3(ÜÇ) PUANININ SİLİNMESİNE,
ISPARTA EMRESPOR A.Ş. idarecisi FEHMİ GÜLVER'in TFF'yi yanıltma eylemi nedeniyle FDT'nin 49/1-b Maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ VE 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, eylemin teşebbüs aşamasında kalması nedeniyle FDT'nin 9. Maddesinin uygulanması suretiyle neticeten 6 AY HAK MAHRUMİYETİ VE 3.750.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi "denildi.

Isparta Emrespor PFDK’ya itiraz ederek tahkim kuruluna başvuruyor. Şirket Sahibi Çalışkan, ‘Tahkim’e gidiyoruz. Ortada bir yanlış karar var’ dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum