Emrespor’un Hayat Maçı

Kırmızı-siyahlılar, OYAK Renault karşısında 1-1 berabere kalırken bu hafta da iç sahada küme düşme hattında bulunan Yimpaş Yozgatspor’la kritik bir karşılaşma oynayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2013 17:36
Emrespor’un Hayat Maçı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Isparta Emrespor A.Ş.’de gözler Yimpaş Yozgatspor maçına çevrildi. Grubun orta sıralarında yer alan OYAK Renaultspor’la 1-1 berabere kalan kırmızı-siyahlılar, bu maçı unutarak Yozgat maçının hazırlıklarına başladı.

OYAK Renault karşısına cezalı oyuncuları olduğu için eksik çıkmak zorunda kalan Isparta Emrespor A.Ş.’de takımın golcülerinden Ersoy Yılmaz’ın Yozgat maçında kadroda olacak.

Takım, bugün itibariyle Yimpaş Yozgat maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Sorumlu Emrah Volkan Sayılgan, kalan 7 maçta alabildikleri puanı alıp ligi en iyi yerde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. Küme hattında bulunan Elazığ Belediyespor’la 10 puan fark bulunan kırmızı-siyahlılar, yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum