Emrespor'un Kalesi Emin Ellerde

Emrespor’un file bekçileri, yeni sezonda iddialı mesajlar verdiler. Kaleciler Onur, Kaan ve Akın yeni sezonda kalede problemin olmayacağını söylediler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Eylül 2012 00:07
Emrespor'un Kalesi Emin Ellerde

Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcilerinden Emrespor’da yeni sezonda kaleciler, umut dağıttılar. Kırmızı-şimşekler, Orhangazispor’dan transfer edilen 25 yaşındaki file bekçi Onur Topaloğlu, Keçiören Sportif A.Ş’den transfer edilen 20 yaşındaki Kaan Öztürk ve Sanica Boru Elazığspor’dan gelen eski Ispartaspor’un 21 yaşındaki file bekçisi Akın İsmail Köroğlu’nu kadroya dahil etti.

Kaleci Antrenörü Ahmet Özkul nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanlarda file bekçilerin formu da teknik kadroyu sevindiriyor. Kepez Belediyespor’la oynanan özel maçta kalelerini gole kapayan file bekçiler, “Emrespor kalesi emin ellerde” diye iddialı konuştular.

Bu arada dünkü çalışmaya yeni sezon öncesinde sağlık kontrolünden geçen 5 futbolcu katılmazken her gün testten geçmeyen oyuncular hastaneye gidiyor.
Kaleci Antrenörü Özkul ise genç ve çalışkan kalecilere sahip olduklarını belirterek, yeni sezon için yoğun bir şekilde çalıştıklarını bildirdi. Özkul, takımın teknik patronu Hakan Şimşek’e de övgülerde yağdırarak, “Hakan hoca adam gibi adam. Ben onun ekibine sonradan dahil oldum ama onu futbolcular gibi bizlerde seviyoruz” dedi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum