Emrespor'un Kongresi Yine Yapılamadı

Şimşekler yalnız bırakıldı. Kongre 16 Haziran Cumartesi gününe ertelendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2012 14:43
Emrespor'un Kongresi Yine Yapılamadı

2012-2013 Futbol Sezonu’nda Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Isparta Emrespor’un 2. Olağanüstü Kongresi de yapılamadı.

Önce gün akşam Emrespor Lokali’ndeki kongreye CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan ve ITSO Başkan Vekili Şükrü Başdeğirmen dışında hiçbir protokol üyesinin katılmaması tepkilere neden oldu. Yeterli çoğunluğun sağlanmasına rağmen yönetim kurulunun oluşturulamaması nedeniyle günde maddelerine geçilmeden kongre tamamlandı.

Konuşmaların ardından bir sonraki kongrenin 16 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirileceği belirtildi. Taraftarlar, kent yöneticilerin ve işadamlarının ilgisizliğine sitem ettiler.

Isparta Emrespor’da ilgisizliğin devam etmesi halinde yönetim kurulunun, toplu halde istifa edeceği belirtildi. Borçsuz tek profesyonel takım olduklarına değinen yöneticiler, “Bu kadar sorumsuzluluk olmaz” dediler. Bu arada Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan, sert açıklamalarda bulundu. CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, neler söyledi. Ayrıntılar için bekleyin.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum