Emrespor'un Yeni Başkanı Ali Çalışkan

Emrespor'un Yeni Başkanı Ali Çalışkan oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2012 10:33
Emrespor'un Yeni Başkanı Ali Çalışkan

Şimşekler’de sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiği ileri sürülen İsmail Çalışkan’ın yerine oğlu Ali Çalışkan’ın başkanlığa getirildiği belirtildi.

Genç Başkan Çalışkan, “İlimize yaraşır şeyler yapacağız ve en güzel şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Isparta’yı 2012-2013 Futbol Sezonu’nda Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta temsil edecek olan Emrespor’da Kulüp Başkanlığı’na Ali Çalışkan getirildi. İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Çalışkan, Türkiye’nin en genç kulüp başkanı olduğu için de mutlu olduğunu söyledi.
Çalışkan, başkanlığa getirildiğini belirterek konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Geçen sezon başarılarla dolu geçmiş Türkiye’de bir ilke imza atan İsmail Çalışkan Başkanlığı’nda ve yönetim kurulu ekibi, futbolcuları, teknik adamları ve taraftarları ile birlikte şampiyonluk yaşamış, profesyonel lige tarihinde ilk kez Isparta’nın tek takımı olarak bir ilke imza atmıştır. Bu sezon başında yaşanan sağlık sorunları ve olumsuz etkiler sebebiyle İsmail Çalışkan başkanlıktan istifa ettikten sonra bu kulübün onursal başkanı olarak kabul edilmiştir. Değerli futbol ve Isparta Emrespor severlerinin bu sezonda geçen seneye benzer başarılarla dolu ve bu başarıları kalıcı kılmak amacıyla ile Onursal Başkan İsmail Çalışkan’ın sağlık sorunları nedeniyle kendisinden boşalan ve başarılarla dolu olan başkanlığa Ali Çalışkan olarak kongrede seçildim. Belirsizlik döneminde olan ve geçen sezon yönetim kurulunda olan ve benim yönetimimde de mevcut Fehmi Gülver, Gürcan Suvay ve Mehmet Uğur Gökgöz sezona hazırlık amacıyla ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak transfer ve hazırlıklar yapmışlardır. Sezona çok az kaldı, bizim, takımın eksikliklerini tespit edip en kısa sürede yönetim kurulu ile bu eksiklikleri giderip profesyonel ligde kalıcı olacak ve hedeflerini zaman içinde büyütecek Isparta Emrespor’a, Isparta’mıza başarıları yaşatmayı hedefliyoruz. Bu konuda bana ve yönetim kurulumuza desteklerini, maddi ve manevi olarak esirgemeyen ve her durumda yanımızda olacak olan Sayın İkinci başkanımız Kemal Demirelli’ye bu örnek davranışından dolayı takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum. Ispartalı sporseverler ile bütün olup el ele güzel bir sezon geçirmek istiyor ve yanımızda verecek destekten şüphe duymadığımız başta Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimizi her maçta yanımızda görmek istiyoruz. Türkiye’de ilimiz yaşanabilir illerin en üst sıralarında gelmektedir. Takımımız bu şehrin tek profesyonel takımıdır. İlimize yaraşır şeyler yapacağız ve en güzel şekilde temsil edeceğiz. Isparta ve Emre Halkı’na sporseverlere çok teşekkür ediyorum.

Bu arada kombine biletlerimiz hafta sonunda satışa çıkacaktır. Kocaelispor maçına tüm Isparta halkını bekliyor ve desteklerinizi görmek istiyoruz.”

Çalışkan, Teknik Sorumlu Hakan Şimşek ekibinin de göreve devam ettiğini ve takıma en az 3 takviyenin yapılacağını sözlerine ekledi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum