Emrespor’un Yeni Hocası Özbağ

Kırmızı-siyahlılarda prensipte anlaşılan Teknik Direktör Şeref Mesut Özşan’la anlaşılamazken Orhangazispor’un eski Teknik Direktörü Sedat Özbağ takımın başına getirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ocak 2013 15:38
Emrespor’un Yeni Hocası Özbağ

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor Futbol Yatırımları A.Ş.’de Kocaelispor maçı sonrasında Teknik Direktör Hikmet Şıktaşlılar’la yollarını ayıran kırmızı-siyahlılar, Şeref Mesut Özşan’la da pürüz çıkınca Orhangazispor’un eski Teknik Direktörü Sedat Özbağ’la anlaşıldı.

Takım sezon sonuna kadar Özbağ’a emanet. Özbağ’ın yardımcılıklarını ise Servet Panda ve Özgür Atalay yapacak. 25 yıldır 2. ve 3. Liglerde görev yapan Çorumspor ve Orhangazispor gibi köklü kulüplerde teknik adamlık yapan Özbağ, ayağının tozuyla dün ilk çalışmasını yaptırdı.

Atabey İlçe Sahası’nda takıma yardımcılarıyla birlikte ilk çalışmasını yaptıran Özbağ, “İsmail Bey’i kıramadığım için bu görevi kabul ettim. Hedefler belli. İlk olarak tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz. Bizde hedefler bitmez. Asıl hedefimiz: İlk 5’te yer almak. Zamanla çok daha başarılı olacağız. İnşallah bu haftaki Arsinspor maçıyla iyi bir başlangıç yapmış oluruz” dedi.

Isparta Emrespor Futbol Yatırımları A.Ş.’nin Sahibi İsmail Çalışkan’da Sedat Özbağ’la 6 aylık sözleşme imzaladıklarını belirterek, “Hocam Orhangazispor’da oldukça başarılı bir sezon geçirdi. Şu anda Orhangazi 4. sırada. Başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Sil baştan bir kadro kurduk. Ben iyi bir kadro kurduğumu düşünüyorum” dedi.

Bu hafta Arsinspor’la çok kritik bir maç oynayacaklarını belirten Çalışkan, “Başta Valimiz Memduh Oğuz’u, Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’ı, protokol üyelerini ve taraftarlarımızı maça davet ediyorum. Biz sadece halkımızdan takımlarına destek olmalarını ve bilet almalarını istiyoruz. Bu takım Isparta’nın takımı” şeklinde konuştu.

Bu arada Emrespor, dış transferde son olarak Anadolu Üsküdar’dan orta saha Saim Çelik ve sağ açık Erkan İnal kadroya dahil edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum