Emrespor'un Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Yeni teknik direktör Orhan Ka-pucu nezaretinde 1. Kampını Atabey'de günde çift idmanla sürdüren Emrespor'da, yeni program Nevşehir Ürgüp olarak hedeflendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2012 11:26
Emrespor'un Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Emrespor'da, yeni program Nevşehir Ürgüp olarak hedeflendi. Daha önce Samsuns-por ve Mardinspor gibi takımlarda görev yapmış olan tecrübeli teknik adam Kapucu, kadroyu 18 kişiye düşürdüğünü belirtti.

İlk aşamada 24 oyuncu ile anlaştıklarını ancak 6 oyuncu ile yollarını ayırma kararı aldıklarını vurgulayan Kapucu, "Yaklaşık 1 haftadır sabah ve akşam olmak üzere günde çift idmanla antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Kampımıza 24 oyuncu ile başladık ancak kurallarımıza uymayan ve oyun sistemine uymayan oyuncular oldu.

Biz de kadroyu 18 kişiye düşürdük. Ancak yeni kamp programı belirledik. Haftaya Nevşehir Ürgüp'e kampa gideceğiz. Oraya giderken yine kadromuzu 22 ila 24 kişiye çıkarmayı planlıyoruz. Tabi bunun içinde oyuncularla görüşmelerimiz var. Buradaki kampımız ilk aşamada kondisyon ağırlıklı oldu. Şuanda kuvvet ağırlıklı yapıyoruz. Birkaç gün içerisinde de taktik ve teknik çalışmalara gececiğiz. Nevşehir'e gittiğimizde en az 5 hazırlık maçı yapmalıyız. Şuanda kadro kafamızda şekillenmiş değil. Kadroyu kamptaki maçlardan sonra şekillendireceğiz" şeklinde konuştu.

"LİGTE 5TE 5 YAPMALIYIZ"

Yeni sezonda Spor Toto 3. Lig 3. Gurupta mücadele edecek olan Emrespor ilk 5 maçta galip gelerek ligde üstün olmayı hedefliyor. Bunun takım adına çok önemli maçlar olduğunu belirten Kapucu," Yeni sezonda ilk 5 maçımız çok önemli kolay gibi görünse de maçların zorlu geçeceğini düşünüyorum. İlk maçımız Kocaelispor'la. İkinci haftada Antalyaspor üçüncü hafta Diyarbakırspor'la, dördüncü hafta Elazığ Belediyespor'la ve beşinci haftada Mardinspor'la karşılaşacağız.

'Bu maçlar kritik olmakla beraber takımımız adına önemli maçlar. Hedefimiz bu 5 maçtan galibiyetle ayrılarak ligde iyi bir sıralama ile devam etmek" ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.