Emre'ye Bir Şok Daha

Arsenal ile geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmada taraftarın tepkisini çeken ve yuhalanan Emre Belözoğlu'na bir şok daha. Emre İngiltere kafilesinde yer almadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ağustos 2013 11:36
Emre'ye Bir Şok Daha

UEFA şampiyonlar ligi Play-Off turu rövanş maçında, 27 Ağustos Salı günü deplasmanda İngiliz temsilcisi Arsenal ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe, saat 11.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla Londra'ya hareket etti. Sarı-Lacivertli takımı az sayıda taraftar ve havaalanı çalışanları uğurladı.

Sakatlıkları süren Emre, Mehmet Topal ve Yobo ile Krasiç ve Holmen'in de bulunmadığı Sarı-Lacivertli kafilede 19 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Volkan Demirel, Mert Günok, Alper Potuk, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Caner Erkin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Egemen Korkmaz, Emmanuel Emenike, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz, Michal Kadlec, Moussa Sow, Pierre Webo, Raul Meireles, Salih Uçan, Selçuk Şahin.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.