En Acı Veda: Çiçeğim Gitti

Isparta'da, gelin arabasının kaza yapması sonucu hayatını kaybeden gelin Dudu Güngör, Gelendost İlçesine bağlı Yeşilköy'de toprağa verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Haziran 2014 23:27
En Acı Veda: Çiçeğim Gitti

Isparta Eğirdir karayolu Büyükgökçeli kavşağında sürücü Ahmet Gülgeç'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gelin arabası devrildi.

Kazada yaşamını yitiren 21 yaşındaki gelin Dudu Güngör'ün cenazesi Isparta Devlet Hastanesi morgundan alınarak Yeşilköy'deki baba evine getirildi.

Burada tabutunun üzerine duvağı konan Güngör'ün cenazesi köy mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Daha sonra köy halkı ve Güngör ailesinin yakınları gelinin annesi Harika ile babası İbrahim Güngör'ün evine taziye ziyaretinde bulundu.

Güngör'ün Adem İnan ile 2013 yılının Ağustos ayında nişanlandıkları, düğün töreninden sonra damat Adem İnan'ın öğretmenlik yaptığı Şarkikaraağaç ilçesine taşınmayı planladıkları öğrenildi.

Evin en küçük çocuğu Dudu Göngör'ün iki kardeşi olduğu öğrenildi.

Talihsiz çiftin düğün töreni babasının sahibi olduğu Isparta'daki Gülcü Düğün Salonunda yapılacaktı.

Gelinin acılı annesinin "Çiçeğim gitti" feryatları ise yürekleri dağladı. Cenaze törenine Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.