En Başarılı Emniyet Müdürü

Süleyman Demirel Üniversitesi Uluslararası 16.Bilim ve bahar Şenliği kapsamında düzenlenen yarışmaların ödülleri verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mayıs 2013 09:32
En Başarılı Emniyet Müdürü

Süleyman Demirel Üniversitesi Uluslararası 16.Bilim ve bahar Şenliği kapsamında düzenlenen yarışmaların ödülleri verildi.

Öğrencilerin oyları ile yapılan anket sonucunda En İyi Haber Spikeri, En İyi Bayan Haber Spikeri, En İyi Komedi Dizisi, Üniversite- Kent Birleşmesinde En Başarılı Vali, Bölgesel Girişimciliğe Önem Veren En Başarılı Bürokrat olmak üzere ‘’Enler’’ ödül almaya hak kazandılar.

Öğrencilerin oyları ‘’Özgürlük Ortamında Güvenliği Sağlamada En Başarılı Emniyet Müdürü’ dalında ise İl Emniyet Müdürü Mehmet Or ödüle layık görüldü.

İl Emniyet Müdürü Or, ödülünü Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor  Hasan İbicioğlu'nun  elinden aldı.

Teşekkür konuşması için kürsüye gelen Or, bu anlamlı ödüle layık görülmekten ötürü şükran duygularını ifade ederek;
Bilim şenliği kapsamında büyük projelere imza atan Süleyman Demirel Üniversitesinin değerli öğrencilerinin, başarılarının sürekliliği ilimizde sağlanan Huzur ve Güvenlik ortamıyla pekişecektir.
Bu huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla üzerimize düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirme gayretindeyiz" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.