En Başarılı Öğrenci Konseyi

Üniversitelerin öğrenci konseyi başkanları “YÖK Ulusal Öğrenci Konseyi Genel Kurulu” toplantıları için Süleyman Demirel Üniversitesi’nde bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Nisan 2011 11:56
En Başarılı Öğrenci Konseyi

SDÜ Öğrenci Konseyi’nin ev sahipliğini üstlendiği toplantılara yaklaşık 60 üniversitenin öğrenci konsey başkanları katıldı.

Toplantının 1 Nisan’da gerçekleştirilen açılış töreninde, Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu tarafından “En Başarılı Öğrenci Konseyi” seçilen SDÜ Öğrenci Konseyi’nin ödülünü Konsey Başkanı Turgut Erol, Isparta Valisi Memduh Oğuz’un elinden aldı.

SDÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Turgut Erol SDÜ Basın Bürosu’yla yapılan bir söyleşide en başarılı öğrenci konseyi ödülü ve öğrenci konsey başkanları toplantısı hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Vali Oğuz törendeki konuşmasında bu tür organizasyonların çok yararlı olduğunu düşündüğünü, “biz her zaman sizinle beraber olmaya hazırız. Gençlik kıymetlidir, çok kıymetlidir” diyerek biz gençlere olan desteklerini dile getirdi.

SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kitiş ise gelişmiş bazı ülkelerde öğrencilerin de üniversitelerde yapılan seçimlerde etkin olduğunu, aynı uygulamanın Türkiye için de yapılabilirliğinin bizler tarafından tartışılması gerektiğini belirterek, konsey temsilcilerine “Siz bunları toplantılarınızda tartışın ve önemli kararlar alın” diye seslendi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.