En Büyük Devlet Adamı Barzani Oldu!

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Isparta’da hükümeti eleştirdi.

Yayınlanma:
En Büyük Devlet Adamı Barzani Oldu!

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından başlatılan Çelikleşme Hareketi kapsamında Isparta'ya gelen Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Türkiye'nin dış politikada büyük yara aldığını belirterek, "Dün terör örgütü lideri olarak gördüğümüz Barzani, bugün Türkiye'nin muhatap olduğu en büyük devlet adamı olarak karşımıza çıkıyor. Türkiye dış ticarette itibar kaybına uğramıştır" dedi.

Saadet Partisi Genel Merkezi, Çelikleşme Hareketi kapsamında parti teşkilatlarının iç yapısıyla ilgili toplantılar yapma kararı aldı. Türkiye genelinde uygulanacak olan bu çalışma dahilinde Isparta'ya gelen Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, konuşmasında önemli noktalara değindi.

HER ZAMAN HALKIN İÇİNDEYİZ
Türkiye'deki siyasi partilerin içerisinde milli görüşü savunan tek parti olduklarını ifade eden Yalman, "Biz sadece seçim zamanlarında halkın içine inen bir parti değiliz. Her şeyden önce sıradan bir parti değiliz. Bizim ülkemiz ve milletimizle ilgili hedeflerimiz var. Biz Saadet Partisi olarak 81 ilde eylül ayı sonuna kadar bitirilecek bir program başlattık. Bu program dahilinde illerdeki ve ilçelerimizdeki örgütümüzün durumunu değerlendireceğiz" dedi.

AHLAKİ ÇÖKÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ
Türkiye'de ciddi anlamda ahlaki çöküntü yaşandığını belirten Yalman, "Toplumumuzda ahlaki dejenerasyon var. Özellikle büyük şehirlerde bunu rahatlıkla görebiliyoruz. Artık ahlaki çöküşün girmediği sokak kalmadı. Evler kiralanmış, her yer fuhuş yuvasına dönmüştür. Artık toplumumuzda da kim ne yaparsa yapsın gibi bir yaklaşım oluştu. Oysa bu önce mahalleden başlar, sonra sokaktan ve sonra da evlerimize kadar girer. Biz bunları olabildiğince anlatarak, bir an önce ahlakı ve manevi tedbirler alınması gerektiğini söylüyoruz." diye konuştu.

EĞTİMİN DE PAYI VAR
Eğitim sisteminin gözden geçirilmesi gerektiğini söyleyen Yalman, "Toplumumuzun eğitimle ilgili de büyük sıkıntıları var. Çünkü toplum önce eğitim almış insanlardan bozuluyor. Bugün devletin kaynaklarına baktığımız zaman uyuşturucu, alkol gibi zararlı maddeler ortaokul hatta ilkokullara kadar inmiş durumda. Şuanda önüne geçilemeyen bir ahlaki çöküntünün içerisindeyiz. Buradaki en büyük sıkıntılardan bir tanesi de milletimizin bunu kabullenmiş olmasıdır" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE İTİBARSIZLAŞTIRILDI
Dış politika ile ilgili birçok sıkıntının bulunduğunu belirten Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, "Mısır'la gerginiz, Suriye ile durumumuz vahim, Irakla sıkıntılarımız var. Diğerlerini saymaya bile gerek yok. Komşularımızın arasında tek dost Barzani kaldı. Dün terör örgütü lideri olarak baktığımız Barzani, şimdi Türkiye'nin muhatabı ve büyük devlet adamı olarak karşımıza çıkıyor. Türkiye'nin dış ticarette itibar kaybı vardır" şeklinde konuştu.

GENÇAY: ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ
Saadet Partisi Isparta teşkilatı olarak İl Divan Toplantısı yapacaklarını ve ardından partinin teşkilatlarını yeniden ele alacaklarını belirten İl Başkanı Cevat Gençay, il ve ilçe örgütü olarak fiili bir şekilde çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.