En Genç Yatırımcı Sözleşmesini İmzaladı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Isparta İl Koordinatörlüğü ile 8. Başvuru Çağrı Döneminde TKDK’ya başvuruda bulunan M.Afşin Durutürk, sözleşme imzaladı.

Yayınlanma:
En Genç Yatırımcı Sözleşmesini İmzaladı

TKDK Isparta İl Koordinatörlüğünde yapılan törenle yaklaşık 650.000 TL’lik bütçeye sahip “Süt Üreten Tarımsal İşletmelere Yatırım” konusunda IPARD hibe programı çerçevesinde Isparta’da IPARD Projelerinden faydalanarak hibe alacak en genç yatırımcı olarak büyük ilgi çeken yatırımcı arasında sözleşme imzalandı.

Isparta İl Koordinatörü Ramazan ÇELEBİ,genç yatırımcıların önününün açık olduğunu,kendilerinin sadece özgüvene ihtiyaçlarının olduğunu ve zamanla genç yatırımcıların artacağına dikkat çekti. Proje başvurusunda bulunan bu genç yatırımcının yatırım bünyesinde uygun harcamalarının %65 lik kısmının karşılıksız hibe olarak ödeneceğini ve bunun diğer yatırımcılara örnek teşkil edeceğini söyledi.

Yalvaç İlçesi Sücüllü Kasabasında yapacağı 120 baş sağmal sığır olarak planlanan süt sığırcılığı işletmesinden dolayı gurur duyduğundan bahseden genç yatırımcı, Isparta ekonomisine genç yaşında katkıda bulunacağı için mutluluk duyduğunu söyledi.

Proje yaparak AB standartlarında kuracağı tesisi Isparta’ya kazandırmanın heyecanı içinde bulunduğunu söyleyen yatırımcı, proje hazırlayarak yatırım yapma durumunda olan diğer müteşebbislerin de biran önce bu hibe programından faydalanmaları gerektiğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.